GoalTycoon

GoalTycoon

 



  GoalTycoon

Un Fotbal Manager Online pe browser, lansat de creatorii jocului Market Glory unde moneda virtuala o schimbi in moneda reala! 

 In acest joc esti managerul unui club de fotbal, pe care il dezvolti si administrezi in functie de buget.


Ce trebuie facut?

In primul rand trebuie sa joci, investesti in clubul tau facand upgrade la cladiri, achizitionand de pe piata scaune, marcaje, gazon, etc, pentru clubul tau, astfel aduci mai multi suporteri la meciuri asigurandu-ti o vanzare mai buna a biletelor.

Cumperi mancare de pe piata pentru jucatori pentru a le mentine energia cat mai ridicata, astfel aduc un randament mai bun.


La club:



  •  faci upgrade la Spital pentru o vindecare mai rapida a jucatorilor accidentati.
  • faci upgrade la Stadion astfel maresti numarul maxim de locuri si poti achizitiona mai multe scaune.
  • faci upgrade la Restaurant si Hotel pentru o recuperare mai rapida a energiei jucatorilor.
  • faci upgrade la Parcare si Cladirea Administrativa pentru cresterea rapida a popularitatii, aceasta influenteaza pozitiv veniturile.
  • faci upgrade la Locul de Antrenament pentru o antrenare mai rapida a jucatorilor.
Pentru toate acestea ai nevoie de materiale de pe piata. Piata este asigurata de jucatorii de MarketGlory, locul unde sunt produse aceste materiale.

Participi cu echipa la meciuri atat acasa cat si in deplasare, cumperi/vinzi  jucatori, achizitionezi antrenori, castigi un loc bun in liga.
Participi in  Liga nationala ->; Campionatul Continental -> Castigi Cupa Continentala 

Poti cumpara actiuni si sa benefeciezi de dividende.

Promovand link-ul tau de referal afisat pe prima pagina aduci un aport bugetului tau incasand de la acestia 10%  din ce castiga ei in joc si puncte de afiliati in functie de popularitatea lor.
  GoalTycoon